Metsän siimeksessä

Vähän kummallisella fiiliksellä on alkanut tämä vuosi. En oikein osaa pukea tuota fiilistä sanoiksi. Mieli on odottava, ehkä vähän kärsimätönkin. Ulkona on enimmäkseen märkää ja leutoa. Talvi tuntuu unohtaneen tänä vuonna nämä seudut. Sinänsä minua ei haittaa, en erityisemmin välitä kylmästä, mutta toisaalta olisihan pieni lumipeite kaunista.

Marraskuussa innostuin perehtymään tummien valokuvien ottamiseen ja siinä samalla myös kuvankäsittelyyn. Ajattelin, että koskapa on muutenkin hämärää, niin sitä voisi käyttää tehokeinona. Kuvasin metsässä, sopivassa marraskuun hämyssä, keskipäivän aikaan kaikenlaista mitä eteen sattui. Tässä joitakin otoksiani.
Tykkään kovasti tällaisista tummista kuvista. Kotona innostuin myös ottamaan tummia kuvia erilaisista asetelmista. Käytin apuna mustia taustapahveja. Oli mielenkiintoista leikkiä valolla ja varjoilla. Ehkä julkaisen niitäkin kuvia vielä jossakin vaiheessa. 
Leppoisaa loppuviikkoa!

                                                              ❤ Anni33 kommenttia:

 1. Juuri pohdin blogissani tuota samaa, että tunnelma on erikoinen. Kuin olisi syksy, talvi ja kevät kaikki samaan aikaan. Upeita kuvia! Laita ihmeessä muitakin näytille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei oikein tiedä mikä vuodenaika on menossa.
   Kiitos ja mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 2. Kerrassaan upeita kuvia, olet taiteilija! Jotenkin tuo metsän hämy on todella kiinnostava ja vaikuttava. Meilläkin lähti lumet eilisen vesisateessa, hyvin erikoinen tammikuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Olin aina kuvitellut ettei metsän hämärässä pysty kuvaamaan, mutta tulipa nyt kokeiltua, että kyllä sekin on mahdollista:)

   Poista
 3. Tummana hohtavat värit - näitä kuvia voi katsella pitkään! Ulkona on tosiaan omituinen syys-kevät olotila - ei lunta ja aurinko hyvin alhaalla. Mitähän vielä nähdään tänä keväänä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummasävyisissä kuvissa on minustakin jotain kiehtovaa.
   Saapa nähdä, tuleeko talvea tänä vuonna ollenkaan. Sää on kyllä varsin merkillinen vuodenaikaan nähden.

   Poista
 4. Tosi ihania kuvia! Just sellaisia jotka on hyvin mielenkiintoisia ja tunnelmallisia. Olet taitava! Metsän siimeksessä otsikkokin oli niin kiinostava että oli ihan pakko käydä kurkkaamassa. Hyvää tammikuun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla:) Hyvää tammikuun jatkoa myös sinulle!

   Poista
 5. Minäkin tykkään noista tummista kuvistasi!

  VastaaPoista
 6. Ootpa onnistunu tuossa hämäräkuvauksessa. Mehtä on ollukkin tänä talavena oiva paikka sen harjotteluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä on ollut - lumetonta ja hämärää. Juuri nyt ihastelen tammikuun kelmeää aurinkoa. Siinä on jo lupaus keväästä. Miten ihanaa, että ollaan taas menossa kohti valoisampia päiviä:)

   Poista
 7. Hyviä kuvia olet ottanut, kuvien käsittelyä en ole opetellut.

  VastaaPoista
 8. Hienoja! Kuin jostain peikkometsästä kertovassa sadussa. Talvella on aika suuria käynnistymisvaikeuksia... kummallisen lauhaa ja vähälumista on ollut. Jospa se tästä vielä muuttuisi. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Kovasti näyttää tällä hetkellä siltä, että talvi jää tänä vuonna kokonaan tulematta. Mielenkiintoista nähdä millainen tästä keväästä tulee. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 9. Katsoin nämä kuvasi jo heti kun julkaisit ne. Piti tulla vielä uudelleen kun ovat niin taianomaisia :)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihania kuvia, sulla on taiteilijan silmä.

  VastaaPoista
 11. Onpa hienoja kuvia. Tumma tuo esiin eri asioita kuin vaaleus.

  Arja V.

  VastaaPoista
 12. Niin ihania! Kehityt kuvaajana koko ajan. Vuoden luontokuvakilpailuun vain!
  VE

  VastaaPoista
 13. onnistunut uusi aluevaltaus valokuvauksen saralta, hienoa Anni!
  rakastan metsän hämärää, sammalta, hentoja luonnonkukkija. olet onnistunut erinomaisesti vangitsemaan metsän taianomaisen, salaperäisen tunnelman kuviisi. laita ihmeessä esille myös muita hämäräkuviasi. mukavaa alkaa helmikuuta Sinulle:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Metsän hämärässä on minustakin jotain hyvin kiehtovaa. Mukavaa helmikuun jatkoa myös Sinulle!

   Poista
 14. Sitä on käytettävä mitä on. Hienot otokset!

  VastaaPoista
 15. Kiitos ja mukavaa kevään odotusta Sinulle:)

  VastaaPoista