Puutarhassa pakkasyön jälkeen


Minun piti postata tänään kuvia taannoisesta kävelyretkestäni syksyisessä metsässä, mutta pakkasen vierailu muutti suunnitelmat. Puutarha näytti niin kauniilta kuuran peitossa, että oli pakko lähteä kuvaamaan sitä heti aamulla ennen kuin aurinko ehtii sulattaa kauniin huurteen pois. Nurmikko kahisi jalkojen alla ja puutarhasta kuului tasainen, hiljalleen putoilevien lehtien ropina. Miten ihana aamuhetki!Syyshohdekukat, elokuunasterit, kaukasiantörmäkukat, helminukkajäkkärät ja pensashanhikit ovat vielä ainakin osittain kukassa. Sinnikkäitä ovat. Miten kylmältä parin asteen pakkanen tuntuikaan. Mies laittoi tulen takkaan heti aamusta ja oli ihana tulla sisälle nauttimaan takkatulen ritinästä ja lämmöstä. Tänään jatkan taas neuletta ja ehkäpä leivon omenapiirakan. Kaikki on hyvin juuri tässä ja nyt. 


    Ihanaa viikonloppua! Nautitaan syksyn väreistä ja lehtisateesta😊

                                                         ❤ Anni26 kommenttia:

 1. Herkulliset kuurakuvat! Hyvä kun lähdit kuvaamaan ja taltioimaan kauniita ja herkkiä kohteita. Nämä kelit kyllä houkuttelevat sytyttämään tulen ja nauttimaan sen loisteesta. Oikein hyvää ja rentouttavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuura tekee kaikesta jotenkin satumaista ja tuntui, että kuvattavaa olisi ollut vaikka kuinka paljon:) Kyllä olikin taas ihanaa nauttia takkatulen lämmöstä ja tunnelmasta pitkästä aikaa.
   Kiitos ja mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle!

   Poista
 2. Kuura saa kasvitimantit loistamaan. Kuurakuvien kanssa on hyvä pitää kiirettä. Itse ajattelin juoda ensin aamukahvin ja sitten olikin jo myöhäistä. Aurinko lämmitti ja sulatti kuuran.
  Sen verran on jo varsinkin aamuisin koleaa, että pitää kaivaa hanskat esiin. Enää ei noin vain villatakissa kipaista pihalle kameran kanssa.
  Mukavaa lauantai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopea sai olla. Siinä kun zoomailin pensashanhikkeja niin kuura suli ihan silmissä. Vaikka minulla oli talvitamineet päällä, silti tuntui tosi kylmältä parin asteen pakkasessa. Kai siihen kylmään taas tottuu vähitellen:) Kiitos ja mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle!

   Poista
 3. Iiiihana aamuhetki!
  VE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli. Hyvä, että lähdin ulos ja sain tallennettua tuon hetken:)

   Poista
 4. Ihanat kuvat kuuraisista kasveista! Olet taitava kuvaamaan :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Oli ihana lukea postauksesi ja noiden kuvien myötä osaa entistä paremmin arvostaa myös syksyn kauneutta.

  Arja V.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla:) Olen tänä vuonna ollut ihan fiiliksissä syksyn väreistä ja tunnelmasta.

   Poista
 6. Kauniit kuvat. Kyllä kuura koristelloo kauniisti kaikki!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat kuuraiset kukka kuvat! Hyvää alkavaa viikooa sinulle!

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuuran kuorruttamia kasveja. 🍂🍃🍁

  VastaaPoista
 9. Saamme nauttia todella kauniista syksystä! Kiitos, Anni, näistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä:) Juuri tänään toivoin etteivät lehdet vielä putoaisi. Nyt on niin kaunista.

   Poista
 10. Oi miten kauniita kuvia 💕 Nämä on ihan parhaita hetkiä nämä ensimmäiset syksyiset kirpsakat pakkasaamut ja -illat. Ne hetket kun lätäköt saavat pintaansa ohuen jääpeitteen. Ja ihan niinkuin lapsenakin, edelleen ne on pakko astua rikki.😂😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Kyllä, tykkään erityisesti näistä kuulaista syysaamuista kun aurinko on nousemassa, niissä on jotain hyvin kuvauksellista. Samoin lehtien ropistessa puista alas (vaikken haluaisikaan niiden vielä putoavan). Pieniä, ihania hetkiä.

   Poista
 11. Kauniisti olit kuvat ottanutkin. Mutta luonto on kaunis jos sen oikein oivaltaa.

  VastaaPoista