Siemenkirje saapui

Kylläpä oli mukava yllätys, kun postin saapumisilmoitus kolahti eilen postilaatikkoon ja sain käydä hakemassa odotetun siemenkirjeen (tai siis paketin) postista. Kesää täynnä koko paketti, jee! Kyseessä on siis Kukkia ja koukeroita - blogin Tuulikin tammikuun lopulla aloittama siemenkirje, jossa ideana on jakaa käyttämättä jääneitä siemeniä.


Piti oikein keittää iso pannullinen teetä ja istahtaa ihmettelemään pussukoiden ihanuuksia. Siinäpä vierähti tovi jos toinenkin. Erityisesti perennat kiehtovat ja päädyin kokeilemaan mm. muutamaa lamopeikonkelloa, ritarinkannusta, tarhaorvokkia ja Biedermeier-akileijaa. Myös Linnén tupakka oli aivan uusi tuttavuus. Hyötykasveistakin mukaan tarttui muutama siemen kurpitsaa, kesäkurpitsaa ja rucolaa.

Minä puolestani laitoin matkaan mm. erilaisia törmäkukkia, tulikukkaa, tulikellukkaa, akileijaa, iisoppia, lipstikkaa, unikkoa.

Mukava idea tämä. Kiitos Tuulikki siemenkirjeen aloituksesta! Laitoin paketin tänään eteenpäin seuraavalle. Lisäksi tänään tuli myös Englannin siementilaukseni. Siispä nyt alankin heti kylvöpuuhiin😊

Mukavaa keskiviikon jatkoa!

14 kommenttia:

 1. Tänään juuri mietinkin että missähän päin Suomenmaata siemenkirje seikkailee.
  Hauska juttu minusta että siemenkirjeestä on tullut paketti, tarvetta tämmöiselle siis on! Voin kyllä kuvitella kuinka mieluinen yllätys se on jokaiselle osallistujalle.

  Hieno juttu, että laitoit sen samantien eteenpäin, kirje ehtii sitten mahdollisimman pian viimeisellekin listassa olevalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin ihana paketti. Uppouduin koko eiliseksi illaksi siemenpussukoiden pariin😊

   Poista
 2. Oi ihanaa, nyt oli sinun vuorosi! Olen odottanut kirjettä niiiiin pitkään. Eiköhän se sieltä pian tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sinulle on nyt tulossa paketillinen kesän ihanuuksia😊

   Poista
 3. Ihana paketti <3 Voin kuvitella, että sormissa kihelmöi sitä avatessa. Itse olisin varmaan avannut jo postin parkkipaikalla, kun en olisi malttanut kotiin asti odottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävi kyllä mielessä avata paketti saman tien autossa☺️

   Poista
 4. Varmasti mieluisa ja odotettu lähetys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, piristi mukavasti tässä pitkittyneessä kevään odotuksessa🌱

   Poista
 5. En ollutkaan pitkään aikaan huomannut postauksia kirjeen/ paketin matkasta. Ehkäpä se tännekin vielä joskus kaartaa, ainakin minun pitäisi olla listalla! Kuulostaa NIIN houkuttelevalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusi vastaanottajaa oli vielä jäljellä listalla. Kyllä se sieltä on tulossa😊

   Poista
 6. Kiva seurata kirjeen - tai siis pakettihan siitä nyt on tullut - matkaa. Kun kevätkin on myöhässä, ehtii vielä moni siemen multaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, jotain hyvääkin kevään myöhästymisessä😊

   Poista
 7. No heissan! Minulta siemenkirje onkin varmaan lähtenyt sinullepäin, koskapa mainitsit Linnen tupakan. :D Pääsiäisen pyhät lähetys seisoikin varmaan postissa, mukavaa, että se on nyt perillä ja jo jatkanut matkaakin. Osoitteesi lukiessani mielessä kävi pyörähtää tuomassa se ovelle, koska välimatkamme on lyhyenlainen, mutta päätin kuitenkin kohteliaasti pysytellä hiukan etäämmällä. :D Blogistani muuten löytyy postaus, jossa on kuva kukkivasta Linnen tupakasta, sivupalkissa se lienee ihan nimellä muiden joukossa, jos sinua kiinnostaa kasvin ulkonäkö. :) Kivoja kylvöjä sinnekin suunnalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ihania juttuja olit laittanut siemenpakettiin!
   Pääsiäinen tosiaan vähän hidasti paketin kulkua ja halusinkin saada sen nopeasti jatkamaan matkaa. Kävinkin jo aiemmin blogissasi vierailulla. Täytyypä käydä myös kurkkaamassa tuon Linnén tupakan postaus. Mukavia kylvöhetkiä myös sinulle!🌱

   Poista