Heinäkuun kasvikortti

Terveiset Malmöstä ja Kööpenhaminasta! Palailen loppuviikosta matkamme tunnelmiin, mutta nyt olisi vuorossa vähän myöhästyneenä heinäkuun kasvikortti.

Tänä kesänä ritarinkannukset kukkivat aivan upeasti ja päätinkin valita ne nyt kasvikorttiin. Meillä on puutarhassa lähinnä siniliiloja ja valkoisia ritarinkannuksia. Ennen tuhotalvea meillä oli myös taivaansinisiä ritareita.

ritarinkannus


ritarinkannusNämä kuvat ovat kesä-heinäkuulta. Nyt kun katson puutarhaamme, on näky melko lohduton koko kesän jatkuneen kuivuuden ja helteen jäljiltä. Täällä alkoi myös alkuviikosta vedensäännöstely putkirikon vuoksi eli puutarhamme on elellyt nyt muutaman sadevesitynnyrin olemattomalla sisällöllä. Onneksi loppuviikosta on luvattu lämpötilan laskua ja sadekuuroja.


8 kommenttia:

 1. Kiitos kasvikortista! Niistä oppii aina paljon🤗upeat ritarit sinulla.
  Täällä kuivuus on rankkojen sateiden vuoksi ohi. Toivottavasti ylsivät sinne asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että kortit ovat hyödyllisiä😊 Meillä ei ole valitettavasti tullut pisaraakaan, mutta toivotaan, että viikonloppuna tilanne helpottaa.

   Poista
 2. Upeat ritarit! Tänään satoi täällä peräti kolmisen milliä. Joka pisara kyllä tuli tarpeeseen. Kuivaa on ollut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos😊 Voi kunpa meilläkin sataisi edes vähän. Meillä ei ole ikinä näyttänyt puutarha näin kamalalta...

   Poista
 3. Komeat on kannukset ritareilla 😊. Kyllä sitä vettä varmaan kohta saadaan, kunhan ei vain tulisi liian paljon ja kovaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä alkoi tänään sataa ja vieläpä juuri sopivalla voimakkuudella. Miten voikin tulla näin onnelliseksi sateesta😊

   Poista