Täydellinen ajoitus

Helatorstaina alkoi neljän päivän vapaa ja rusokirsikka aloitti kukintansa, mahtavaa! Voisiko enää paremmin mennä ajoitus. Meillä on siis ollut hanami. Olen käynyt vähän väliä kuvaamassa kukinnan edistymistä.


Kirsikankukissa on käynyt melkoinen pörinä. Mikähän pörriäinen tämä on? Sillä on erikoisen pitkä imukärsä ja pitkät jalat.
Rusokirsikan lehtien ruosteinen sävy miellyttää kovasti omaa silmääni. Syksyllä lehdet leiskuvat hehkuvan punaisina.


Kukkia iltahämyssä

Näin lämpimillä keleillä kukinta päättyy hyvin pian, mikä on kyllä sääli. Onneksi sattui nämä vapaat juuri tähän kukintahetkeen niin olen voinut käydä aamusta iltaan ihastelemassa kukkia.
Tänä aamuna minua hemmoteltiin ihanalla aamupalalla ja lahjoilla. Tyttäreni kävi jo pari viikkoa sitten ostoksilla ja odotti malttamattomana tätä päivää, että saisi antaa lahjan. Hän oli ostanut minulle daalian juurakon ja lakritsia, äidin lempijuttuja 😊 ja askarrellut puutarhaessu-kortin sekä kirjanmerkkejä. Tällaiset lahjat ovat niin liikuttavan ihania! Nyt menemme laittamaan juurakon yhdessä multaan kasvamaan.

Ihanaa äitienpäivää!


14 kommenttia:

 1. Parhaita lahjoja mitä voi saada, olet saanut.

  VastaaPoista
 2. Rusokirsikka on kyllä ihana. Naapuristossa kukkii nyt myös kirsikat, joita olen ihaillut. Itselläni on vain pieni koristekirsikka accolade, mutta kauniisti sekin kukkii pienestä koostaan huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaan odottavani joka vuosi enemmän tätä kirsikan kukintaa. Se on vaan niin kovin nopeasti ohi. Tänään illalla kukkien terälehdet alkoivat jo putoilla.

   Poista
 3. Ihana lahja ❤. Kiitos kirsikan kuvista, yksi kauneimmista väreistä, niin herkkää ja hempeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, ihan parhaat lahjat!
   Eipä kestä :) Olen viimeiset neljä päivää seisoskellut rusokirsikoiden alla ja ihastellut miten kaunista voikaan olla.

   Poista
 4. Hyvin oli lomapäiväsi ajoitettu1 Uskon, että käyt usein noita katsomassa.

  VastaaPoista
 5. Oih, kuinka onnellinen olen, että kävit kommentoimassa blogissani ja löysin TÄNNE <3. Ensiksi anteeksi hidas vastaaminen, mutta tiedät syyn; aurinko, puutarha ja intohimo englantilaiseen puutarhaan, jollaisesta unelmoin <3
  Aurinkoisia päiviä puutarhaasi ja upeat kukat <3 ( meillä ei ihan vielä kuki)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kun löysit blogini pariin ja liityit lukijaksi:)
   Tämä on juuri se aika vuodesta jolloin minäkin todella toivon, että vuorokaudessa olisi enemmän tunteja. Puutarhassa riittää puuhaa ja sitten tulivat vielä nämä aivan uskomattomat kelit:)
   Aurinkoisia päiviä myös sinulle ja mukavaa viikon jatkoa!

   Poista
 6. Upea tuo rusokirsikan kukinta! Sää on tosiaan ollut nyt uskomattoman hieno. Ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna oli kyllä ihan superihana kukinta, viime vuonna se jäi oikeastaan väliin kokonaan. Ihanaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 7. Voi nuo ruoskirsikat on niin ihania, kaikki puiden kukat yleensäkin ovat niin kauniita. Ihastelin juuri viikonloppuna Mustilan puutarhan kukkivia puita, ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä ollut erityisen ihana kevät kaikkine kukkivine puineen. Huomasin juuri tänään, että omenapuummekin, jotka eivät ole moneen vuoteen kukkineet kuin hyvin vähäisesti, ovat täynnä nuppuja:)

   Poista