Helteisen sunnuntain visiitti Tiirinkosken Tehtaalle

Kävimme perheen kanssa sunnuntaina Hämeenlinnassa rippijuhlissa ja menomatkalla poikkesimme Tiirinkosken Tehtaalla, jossa meillä on tapana käydä aina Hämeen suunnalla liikkuessa. Tiirinkosken Tehdas on ihanan idyllinen paikka maatilan eläimineen ja siellä on aina ystävällinen palvelu ja rento tunnelma.

Tehtaalta löytyy vaikka mitä ihanaa kodin sisustuksesta vaatteisiin sekä myös ruokatuotteita (esimerkiksi oman tuotannon härkäpapujauhoja).Tässä muutamia tunnelmia kaupalta.


Kauniit villalangat ovat Tiirinkosken Tehtaan omaa tuotantoa.Herkkuja kotiinviemisiksi.


Tehtaalla toimii myös kahvila, josta me ostimme härkäpapujauhoista valmistetut herkulliset lounasvohvelit, nam. Tytär halusi tietysti makean version jäätelöllä ja kermavaahdolla😊Tällä kertaa meillä oli vähän tiukka aikataulu emmekä ehtineet tyttären suureksi harmiksi käydä yhtään ihastelemassa eläimiä, mutta ensi kerralla sitten.

Itse ihastuin kukkaihmisenä Bloomingvillen maljakkoon, jonka päätin kotiuttaa meille. Olen juuri tällaista pitkänmallista maljakkoa kaivannut ja väri miellytti myös silmää. Jäin vielä miettimään kauniin unikkojulisteen (Dry Studios) hankintaa (unikothan ovat minun lemppareitani). Tiirinkosken Tehtaalla on myös verkkokauppa, josta voi kätevästi hankkia ihanuuksia kotiin.

Maljakko löysi heti paikkansa kotona.

Jos siis liikut Hämeen suunnalla, tässä yksi vinkki matkakohteeksi. Tiirinkosken Tehdas sijaitsee osoitteessa Haantie 5, Hämeenlinna.
4 kommenttia:

 1. Siellä näkyy olevan paljon samantyyppistä kun Rosossa ,otit varmaan ideoita mukaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanhenkisiä toki ollaan, mutta meillä on kyllä ihan oma kierrätystuotekonsepti.

   Poista
 2. Ihanan näköinen paikka.
  Ja Nam mitä herkkuja!
  Aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, suosittelen😊
   Aurinkoista viikon jatkoa myös sinulle!

   Poista