Maalausvimman lopputulos

Helle ajoi minut sisätiloihin sisustusprojektien pariin, kuten kerroin täällä, mutta ihan yhtä tukalaa oli sisällä työskentely, huh huh. Onneksi lopputulos on juuri sellainen kuin toivoinkin.Tarkoituksena oli vaihtaa kalkkimaalipinta takaisin tavalliseksi maalipinnaksi. Tein ensin pohjamaalauksen (en siis hionut pintoja). Maalia meni tavallista enemmän, sillä kalkkimaalipinta on huokoinen. Sitten maalasin kaksi kertaa vesiohenteisella himmeällä maalilla, ensin valkoisella sivuseinän ja sitten harmaalla päätyseinän. Pinta on nyt kaunis ja juuri niinkuin pitääkin.

Viime vuonna maalasin tyttären huoneesta yhden seinän tällä samalla harmaan sävyllä.  Sävy on Tikkurilan Deco Grey 2016 - malliston sävy 1945. Se on minusta hyvä harmaa, sillä se ei taita mihinkään muuhun väriin.

Makuuhuone näyttää nyt vielä jotenkin paljaalta ja projekti jatkuukin vielä sängynpäädyn parissa. En ole löytänyt mieluista sängynpäätyä kaupoista, joten se täytyy valmistaa itse. Kerron siitä projektista sitten myöhemmin lisää. Seuraavaksi suuntaan naulapyssyn ostoreissulle, jotta saadaan sängynpääty kasaan😊Mukavaa helteisen viikon jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Tyylikästä, melkein tekee mieli alkaa ehostaa omia 80-90-lukujen ulkoasussa olevia nurkkia. Ehkä maltan kuitenkin odotella siihen asti, että pari täystuhoa alkaa ymmärtää paperin ja seinän eron :D Heitin sinulle haasteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ymmärrettävä tilanne. Meillä taas eletään tällä hetkellä tekstiilitöntä aikaa kun on tuo koirulipentu.😊
   Kiitos kivasta haasteesta!

   Poista
 2. Hieno lopputulos! Lämpöä riittää sisällä ja ulkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Juu, kyllä nyt on saanut nauttia lämmöstä ihan joka paikassa😊

   Poista
 3. Tykkään värisävystä. Katsoin ensin ekaa kuvaa, että mitäs tuossa uudessa taulussa lukee 😀

  VastaaPoista