Tulppaanien lumoissaTänään oli taas kukkasidontakurssi Flörissä. Tammikuun sidontakurssilla Flörissä käsiteltiin eukalyptusta. Tänään vuorossa olivat iki-ihanat tulppaanit. Teimme kaksi kimppua: ensimmäinen oli perinteinen spiraaliin sidottu kimppu. Siihen tuli tulppaanien lisäksi valkoisia kruunuvuokkoja, eukalyptus parvifoliaa ja karhunheinää.Spiraalinmuotoon sitominen tuntui tällä kertaa sujuvan paljon luontevammin. Alan siis oppia, jee!
Kun loput kruunuvuokot vielä aukeavat, kimpusta tulee tasapainoisempi.

Ihania nuo kruunuvuokot, vai mitäToinen kimppu sidottiin lappeelleen eli siihen piti saada sellaista lamoavaa liikettä. Juu, pitää vielä harjoitella tätä... Kimppuun tuli ripsureunaisia tulppaaneja, veronicaa, gintsiä (muistaakseni se oli tuo nimi -  oli aivan uusi tuttavuus), eukalyptus parvifoliaa sekä karhunheinää. Flörissä oli taas niin kauniita kimppuja ja asetelmia ettei voinut kuin huokailla ihastuksesta.Kiitos taas Flörin väelle mukavasta illasta!

2 kommenttia:

  1. Ihania kimppuja olit tehnyt. Kruunuvuokot on kauniita. Minä laitan joskus myös asetelmia omasta päästäni kehittelen. Kivaa puuhaa. Hyvää ystävänpäivää.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Minulla kasvoi viime kesänä puutarhassa muutama punainen kruunuvuokko, mutta minä onneton unohdin nostaa ne syksyllä turvaan. Eivät taida maassa talvehtia. Pitänee hankkia keväällä uudet.
    Kimppujen tekeminen on kyllä niin mukavaa puuhaa. Hyvää ystävänpäivän iltaa:)

    VastaaPoista