Vihreän kaipuuseen


Huh, mikä viikko! Onneksi on perjantai. Vaikka kotona on sekamelska ja pitäisi tehdä sitä tätä ja tuota,  niin siltikin päädyin pyöräyttämään ensin kukkakimpun. Siinä pääsee samalla eroon viikon kiiremoodista.


Tähän aikaan vuodesta, alkaa kaiken vihreän ikävä olla jo todella tuskastuttava. Niinpä päädyin hankkimaan vihreitä neilikoita tummempana ja vaaleampana. Mukaan eksyi myös vähän hirssiä sekä omista varastoista kaislaa, eukalyptusta sekä kuivattamiani sinisarjan kukintoja. Nuo kukinnot toimivat minulle tällä kertaa inspiraationa kun valitsin muita kukkia. Mutta siinäpä olikin säätämistä kimppua tehdessä, koska nuo kuivuneet kukinnot eivät juurikaan taivu. No, jonkinlainen kimppu siitä kuitenkin tuli. Viikonloppu voi alkaa, ihanaa! Ehkä siivouskin sujuu mukavammin kun pöydällä on tuoreita kukkia.

Ihanaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Kyllä se siivous varmasti sujui heti paremmin kun oli kaunis kimppu pöydällä. Kiva idea oli käyttää sinisarjan kukintoja. Minunkin pitää säästää jatkossa. Hyvää loppuviikkoa .

  VastaaPoista
 2. Hauska kimppu, kaikenlainen kukkinutkin materiaali on kiva lisä ja luo persoonallisuutta kimppuihin! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, yritänkin aina keräillä kaikkea kukkinutta talteen. Yksi lemppareitani on alliumin kuivuneet kukinnot. Mukavaa viikonlopun jatkoa🌸

   Poista
 3. Levollista viikonloppua sulle 🥀🥀🥀🌷🌷🌷🌷🌷

  VastaaPoista