Tammikuun kasvikortti

Ajattelin kirjoittaa joka kuukausi jutun jostakin kasvista, joka löytyy puutarhastamme tai jonka haluaisin puutarhaamme. Kasvi ei siis välttämättä liity kyseiseen kuukauteen mitenkään erityisesti.

Tammikuun kasvikorttiin valikoitui kärsämö. Hankin viime kesänä ensimmäiset keltaiset kärsämöt ('Coronation gold') länsipihan laajennettuun penkkiin liilojen tarhaiisojen kaveriksi. Niistä tuli kiva väriyhdistelmä. Kärsämöä olisi helppo lisätä myös siemenestä. Pitääkin kokeilla.

Lisään nämä kasvikortit myös aina erilliseen kasvikortit-sivuun, josta ne on kätevästi löydettävissä myöhemminkin. Kasvikortit-sivulla onkin jo muutama kasvi esiteltynä valmiiksi. Leppoisaa tammikuun viimeistä sunnuntaita! Helmikuussa päästäänkin jo puutarhahaaveilusta vähän pidemmälle kun esikasvatuskausi pyörähtää vähitellen käyntiin, ihanaa.


7 kommenttia:

 1. Olet tehnyt taas perusteellista työtä ,mamma ja pappa pitivät videostasi erityisesti unikot olivat parasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla :) Suunnitteilla on toinenkin "lyhytelokuva". Katsotaan, mitä maasta nousee kesällä :)

   Poista
 2. Hieno idea! Minunkin pihastani löytyy kärsämöitä, tykkään niistä sen takia koska ovat mainioita kestämään kuivuutta, ja kukkivat tosi pitkään. Ja maljakossakin ovat niin ihania.
  Mukava blogi sinulla, tulin oitis lukijaksi kun huomasin tämän Blogit.fi:ssä.
  Tunnut olevan myös innokas siemenestä kasvattaja, joten kurkkaapas minun blogiani voisiko siellä juuri nyt olla sinulle jotain kiinnostavaa . .
  Ihanaa tammikuun viimeistä viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva kun löysit blogini ja liityit lukijaksi :) Kärsämöt ovat kyllä kiitollisia kukkijoita. Minullakin ne kukkivat pitkälle syksyyn.
   Täytyykin käydä kurkkaamassa blogiasi :)
   Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle.

   Poista
  2. Hei Anni, jos haluat osallistua siemenkirjeeseen, käythän ilmoittamassa yhteystietosi minun sp:iin.

   Poista