Winter waltz


Ei, en ole aloittanut tanssiharrastusta, vaikka saattaa olla, että muutaman tanssiaskeleen otin kun kävin pihamökissä ja huomasin winter waltz- narsissien nousseen vauhdilla mullasta. Istutin nuo narsissit marraskuun lopulla. En ole koskaan ennen hyötänyt mitään ja nyt todella ihmettelen, että miksi en. No, ensi syksynä sitten täytyy perehtyä tähän tarkemmin.
Hyösin myös lumikelloja, krookuksia ja tulppaaneja. Kaikki ovat nousseet kivasti pintaan. Vaikka mikään ei vielä kuki, tuli jo mukavan keväinen olo pelkästä vihreän näkemisestä.Pihamökkimme on talviaikaan omistettu kukille. Mökki on valoisa ja sopivan viileä. Talvetan siellä mm. sinisarjat, muratit, aitoviikunan, bambun, käenkaalit, terassihortensian, inkaliljan ja pelargoniat. Siellä on todellinen kasviruuhka sitten kun esikasvatus pyörähtää käyntiin.

Mökissä on aina hyvä hetki nauttia kasvun ihmeistä teekupposen parissa. Ja kun inspiraatio iskee, ryhdyn sitomaan kransseja.Terassihortensia näyttää tällä hetkellä varsin hassulta. Se kukki vielä marraskuussa. Lehdet putoilivat hetkeksi pois ja kukinnot kuivuivat kauniisti ympärille. Kuten kuvasta näkyy, uusi kausi on jo alkanut. Pitänee leikata nuo kauniisti kuivuneet kukat pois... Mukavaa tiistai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Mun tuli mieleen että sulla pitäisi olla maalaistalo jossa olisi pari kolme piharakennusta ai mikä autuus eikö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, olisi kyllä. Ehkäpä se kasvihuonehaave on helpompi toteuttaa tällä hetkellä :)

      Poista